Kontakt

We Are Not Waiting konceptet og seminarerne er ejet og drevet af DataFair ApS.

DataFair driver en række udviklingsprojekter der har til formål at udvikle løsninger der kan bidrage til en mere sikker og bedre brug af danske sundhedsdata via den nyeste teknologi. Se mere på www.datafair.org.


We Are Not Waiting initiativet fokuserer på at løse nogle af de udfordringer der er ved at bruge sundhedsdata der ligger ud over teknologien. Det er særligt de juridiske barrierer der er i fokus på, samt den komplekse governance der er ved at bruge sundhedsdata i Danmark.


Har du spørgsmål til afholdelse af seminarerne eller har du forslag til emner, indhold eller ønsker at være medarrangører af et seminar, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi har et bredt netværk og er meget åbne overfor nye ideer til konkrete emner.

Kontakt: WeAreNotWaiting@DataFair.org

DataFair ApS

Paradisæblevej 4

2500 Valby

HVORDAN FÅR VI MERE GAVN AF DANSKE SUNDHEDSDATA?

Danske sundhedsdata rummer et betydeligt potentiale, som kan bidrage til udviklingen af et mere robust sundhedsvæsen og nye innovative behandlinger. Det er der bred enighed om.

Men hvordan kan vi - offentlige og private partnere - sammen accelerere udviklingen af en infrastruktur, der giver mulighed for hurtig, sikker og fortrolig adgang til og deling af sundhedsdata? Det spørgsmål udgør den røde tråd i en stribe faglige seminarer, der afholdes under mottoet "We Are Not Waiting".

støttet af